Miss Bikini Olympia

Vinnarna av Miss Bikini Olympia, riktigt intressant att se utvecklingen inom sporten. Tycker även här som i de övriga bygg grenarna att de vill ha mer muskler och mer deffade kroppar med åren.  Men lite motivation under dieten är ju inte dumt :) samt är det ett mycket bra sätt att se hur den vinnande kroppen ska se ut inom Bikini Fitness. Ska bli riktigt spännande att se vad de svenska domarna kommer att gå på :)

2012 Nathalia Melo

(www.bodybuilding.com)

2011 Nicole Nagrani

(www.sportfactor.es)

2010 Sonia Gonzales

(www.rebodybuilding.com)

4 kommentarer för “Miss Bikini Olympia

  1. Jäklar vilken skillnad på tjejerna! Har reglerna ändrats eller är det domarna som ändrats? Måste dock säga att 2012:an är helt klart snyggast! -Snacka om inspiration! :)

  2. OMG… Kan vi backa tillbaka till 2010 så man har en chans?! Haha… 😛
    Håller med om att utvecklingen går mot större och mer definierat för varje år, men det här är ju första året i Sverige så det blir intressant att se hur de svenska domarna tycker att idealet i Bikini Fitness är! :)

    • Kan tycka att både 2011 och 2012 helt klart har snyggare fysik, men om man för varje år bara ska bli större och hårdare så blir det ju ganska knepigt för oss som tävlar :/ Ja det ska bli riktigt spännande :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *